Om oss

Rising Regnskap AS har som formål å selge regnskapstjenester til alle type næringsdrivende. Vi holder til i lett tilgjengelige lokaler på Rising i Skien. Våre kunder er fordelt på både aksjeselskap, ansvarlige selskap og enkeltpersonforetak.  

Vår historie


Regnskap As ble stiftet i mars 2008. Selskapet er en videreføring av Bøndernes Regnskapskontor som har eksistert i over 50 år.

Rising Regnskap As har som formål å selge regnskapstjenester til alle typer næringsdrivende. Vi holder til i lett tilgjengelige lokaler på Rising i Skien. Våre kunder er fordelt på både aksjeselskap, ansvarlige selskap og enkeltpersonforetak. De ansatte har god erfaring og kompetanse, som oppdateres kontinuerlig. Vi er et autorisert regnskapskontor som igjen betyr at vi er underlagt kontroll fra Finanstilsynet. Vi er også medlem av Regnskap Norge. De foretar også regelmessig kontroll av sine medlemmer. Til hjelp i vårt arbeid benytter vi moderne dataløsninger og programvare fra anerkjente leverandører. Vi har sikret vår drift ved å gå inn på en ASP-løsning. Dette betyr at alle ansatte jobber mot en eksternt plassert server. Vi tror dette bidrar til å gi både oss og deg som kunde større trygghet.